Jonathan Meese @ Vernissage.TV

Jonathan Meese richt in bij de De la Cruz Collection en maakt ondertussen een praatje met de mevrouw van Vernissage TV (irritant advertentie alarm).


Vernissage.tv/…jonathan-meese…cruz-collection-miami

Niels Post
About Niels Post 3450 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*