Stageability @ Singer Sweatshop

Stageability @ Singer Sweatshop

De Singer Sweatshop staat de hele maand december in het teken van Stageability. Michiel Jansen en Ivo Vrouwe hebben een tijdelijk atelier/ presentatieruimte gebouwd waar, op uitnodiging, door de week gewerkt wordt. Elke vrijdag afgesloten met een opening. Aanstaande vijdag (4 december, 17:00-23:00) de aftrap met een choreografie van Ans Kanen.

SingerSweatshop.nl/site/?p=1128

(foto’s Michiel Jansen)

Stageability @ Singer Sweatshop

Stageability @ Singer Sweatshop

Stageability @ Singer Sweatshop

Stageability @ Singer Sweatshop

SingerSweatshop.nl/site/?p=1128

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*