Lisa Anne Auerbach

Roosevelt/ Landon 1936 Campaign Sweater, wool, 2008.

Uit de serie Campaign Sweaters, Aspen Art Museum.

“Each sweater was specific to a campaign year, and had slogans from major campaigning parties on them, in addition to the names of the candidates and the year of the election. Sweaters were shown in shop windows around Aspen and were available to museum visitors to check out and wear around town during the exhibition.”

LisaAnneAuerbach.com

(Via Rebel:Art)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*