About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. je ziet dat ding vanuit de talys en ik vroeg me al af hoe hij dat gedaan had. door die locatie denk je haast dat het wel een legaal ding moet zijn, maar daar is het dan weer te lelijk (brute) voor. verbazingwekkend! groot! bon homme!

    “vreemd, m’n hart was al beneden”..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*