About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

12 Comments

  1. Beetje “The usual suspects” qua namen, zitten wel een paar leuke dingen bij.. wood wood b.v.

  2. is dit nog wel ‘street’ dan?
    Waar zijn de grafitti experts when you finally and actually need them?

  3. De graffiti experts zijn samen met de leden van naoorlogs punkverzet enige uren geleden met mij richting de sauna vertrokken. Daar werd behoorlijk gediscussieerd over het wel of niet “street” vraagstuk door de streetarters en de namaakpunkers. Het werd eigenlijk pas saai toen er een hoogblonde kunstenares foto’s van zichzelf begon te maken.

  4. papa’s in de sauna…met anonieme blonde kunstenares. Kijk, now we’re talking
    I’m all ears…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*