William Shatner Lent Me His Hairpiece (an untrue story)

a.k.a. the Love Rug

Nerdy filmkomedie van Ken Hegan die het goed deed in het microcinema circuit van de jaren 90. Zelf zag ik ‘m ooit op het Rough ‘n’ Ruined Festival in Amsterdam.

Niels Post
About Niels Post 3452 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*