Friends With You

“Rianbow Valley is the enchanting story of a miniature mountain who loses his family and goes on a search for other small mountains to play with. This adventure is filled with rainbow blasts, magic, and earth movign moments!”

Voor wie Friends With You in het echt wil zien, bij Showroom MAMA in het klein tijdens Don’t worry be happy (t/m 7 maart).

FriendsWithYou.com

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*