Trendbeheer presenteert @ SecondROOM / MOORdnoceS: vier solos, twee overzichts- en drie groepstentoonstellingen in drie uur

Topoverleg

Donderdag 25 februari, Secondroom, Ursulinenstraat 5, Brussel

maps.google.nl/maps?f=q&source[…]Brussel+Hoofdstedelijk+Gewest,+Belgi%C3%AB&t=h&z=16

Over de serie tentoonstellingen van SECONDroom/moorDNOCES:

“Van 28 januari tot 26 juni wordt er maandelijks een tentoonstelling georganiseerd waarin SECONDroom/moorDNOCES facetten belicht uit de eigen tentoonstellingspraktijk. Hierbij wordt de format van wat een tentoonstelling is (en kan zijn) becommentariëerd en geëxpliciteerd (zonder daarbij te expliqueren).

“Waar staat de pitchcontrol van SECONDroom/moorDNOCES?” Of: “In welke mate kan de snelheid van een expo variabel zijn?”

“SECONDroom presenteerde de afgelopen 3 jaar telkens 1 kunstenaar per week (op zaterdagavond). Elke presentatie gebeurde binnen een tijdsspanne van 3 uur (van 18 uur tot 21 uur). Binnen het huidige concept van moorDNOCES, met 3 dagen van 3 uren expo per maand (de laatste donderdag, vrijdag en zaterdag van elke maand en ook van 18 uur tot 21 uur) — zijn er nu 9 uur voorhanden, waarop we volgens de beproefde formule van SECONDroom 0,33 kunstenaar/uur kunnen brengen.

In Samenwerking met Trendbeheer zal moorDNOCES ook de 52 kunstenaars die SECONDroom doorgaans op 1 jaar brengt, samenbundelen in 9 uur. 52 Kunstenaars tonen binnen een tijdspanne 540 minuten.”

SECONDroom/moorDNOCES over Trendbheer:

“Trendbeheer is de grootste artblog van Nederland, met reportages over kunstevents en -tentoonstellingen, snelle en accurate reacties m.b.t. het reilen en zeilen in de hedendaagse kunstwereld. Naast een louter informatieve, communicatieve en commerciële functie, heeft de site de allure van een meta-kunstwerk, registratie of neerslag van multi-gefaceteerdheid van de hedendaagse kunstproductie. Naast een blog werkt trendbeheer als tentoonstellingsplatform en doet het interventies. trendbeheer.com

Huidige stand van zaken:

18:00 – 18:25
Openingstentoonstelling Tentoonstelling / Exhibition.

18:25 – 18:45
Solo Henny Overbeek

18:45 – 19:05
Fotolog tentoonstelling curated by Simon Schrikker

19:05 – 19:25
Solo Jeroen Bosch

19:25 – 19:45
Solo Ton Schuttelaar

19:45 – 20:05
Solo Esther Kokmeijer

20:05 – 20:25
Kunstkwartet Koen Taselaar en Marijke Appelman

20:25 – 20:45
Canta Vida, groepstentoonstelling

20:45 – 21:00
eindtentoonstelling: tentoonstelling van alle tentoonstellingen

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*