Tot vanavond

Uw correspondenten zijn onderweg, achter de schermen staan de voorbereidingen klaar, vanmiddag even een gridje in de muur spijkeren, het internet aanzetten en om 18:00 gaan de deuren open. Vanavond van 6 tot 9 tentoonstellingmarathon in Brussel met elke 20 minuten verse live update!

Trendbeheer.com/tag/…secondroom-moordnoces/

Update: 11:30 13:20 15:34

11:30
Nous sommes arrivé

13:30
Professioneel opbouwwerken is teamsport

15:34
Prachtig werk boven de centrale verwarming en in de bierstapel Orval, Chimay en Jupiler.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*