Trendbeheer presenteert @ SecondROOM / MOORdnoceS: Kunstkwartet Koen Taselaar en Marijke Appelman

Kwartet, 2010.

Koen Taselaar en Marijke Appelman doen een stereo in duplex, triplex, multiplex, zijn bezig met een kunstkwartet. Hier in Brussel de exclusieve preview.

Met werk van Eric Yahnker, Rory Macbeth, Tauba Auerbach, Neva Elliott, Roman Signer, Axel Antas, Ujin Lee, Tom Edwards, Karl Kühn, Anouk Kruithof, Damien Roach, Joshua Callaghan, Chris Cobb, Camille Laurelli, Martijn in ‘t Veld, Martin Creed, Navid Nuur, Andrea Ubelacker, Ignacio Uriarte, Marc Nagtzaam, André Marose, Stefano Arienti, Micol Assael, Tom Friedman, Thomas Rentmeister, Lee Materazzi, Sigurdur Gudmundsson, Li Wei, Erwin Wurm, Marijke van Warmerdam, James Hopkins, Marijn van Kreij, Helmut Smits, Olivier Babin, Fiona Banner, Kelly Mark, Joseph Kosuth, Iddo Drevijn, Kasper Sonne, Mark Mumford, Stefan Brüggemann, Banks Violette, Jeppe Hein, Marc Bijl, Tony Matelli, Sven Fritz, Honza, Alicja Kwade, Mathieu Mercier, Victor Boullet, Daniel Eatock, Felix Gonzales-Torres, Roman Pfeffer, Elín Hansdóttir, Daan den Houter, Ceal Floyer and Dan Halter.

Alleen te zien t/m hedenavond 20:25.

Trendbeheer.com/tag/…-secondroom-moordnoces

Volgende tentoonstelling:
Canta Vida, groepstentoonstelling 20:25 – 20:45

Vorige tentoonstelling:
Solo Esther Kokmeijer 19:45 – 20:05

About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. De presentaties ogen van veraf alle bijzonder minimalistisch en formalistisch. De chaos ontstaat waarschijnlijk wanneer je dichtbij komt. De bierflesjes staan jammergenoeg niet in het gelid. Misschien kan iemand daar even voor zorgen!

  2. Jammer dat we er niet bij konden zijn natuurlijk!
    KWARTET is te bestellen via orderkwartethere@gmail.com
    Alvast bedankt!
    (6 maart a.s. tijdens de Museumnacht in Goethe Instituut is KWARTET klaar, komt allen tezamen)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*