Scherpere keuzes, meer kwaliteit

“Er is een circuit van subsidieverstrekkers en –slurpers dat cultureel onvoldoende meerwaarde heeft voor de stad. Een circuit bovendien, dat gezonde concurrentie in de weg zit en de stad niet aanjaagt maar remt in haar creatieve dynamiek. De échte pioniersgeest begint immers in zolderkamers en garages, zonder subsidie.”

leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/verkiezing_8/

Hoho, lalala:

“Rotterdam: Leefbaar en PvdA nagenoeg gelijk”

nrc.nl/nieuwsthema/raadsverkiezingen2010/article2496789.ece/Politiek_Rotterdam_ontwaakt_in_onzekerheid

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*