About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Vorig jaar waren er door de zeer matige beurs voor een aantal galeristen al twijfels over de deelname van dit jaar, met dit als resultaat kan ik niet anders zeggen dan: Hartstikke goed. De RAI heeft al jaren te kampen met een vermoeide deelname, vooral buitenlandse galerieën zijn moeilijk te enthousiasmeren voor deelname. Tel daarbij op dat de RAI qua oppervlakte eigenlijk te groot is voor het beperkte aanbod met kwaliteit, hierdoor een middelmatigheid wat vlees nog vis is (met een enkeling daar gelaten). Elke zondagsgalerie of blauwemaandagruimte toegestaan. En laten we het niet eens over het niveau van de ooit nog aantrekkelijke Theime Art Award hebben. https://trendbeheer.com/2009/05/13/gijs-van-lith-wint-de-thieme-art-award-2009/

  2. Die Thieme Art Award is inderdaad jaarlijks genant. Beduidend beduimelder dan de Illy Prize bij Art Rotterdam. Maar dat komt door het gebrek aan grandeur en geen site. Gijs van Lith de winnaar van vorig jaar was een discussiestuk. Genomineeren door de jaren heen zijn wel zeker (ook) van kaliber. https://trendbeheer.com/tag/thieme-art-award/

    Oeps de Thiemes uit het verschiet: https://trendbeheer.com/wp-content/uploads/2009/05/thieme1.jpg

    Minimarket is een spannende extensie op mooie lokatie elders en zeker een gemis op de beursvloer. Een staffel grote namen gaat solo, jeuj…

  3. Niet getreurd, er zijn een hoop nieuwe (spannende) gezichten dit jaar op de RAI. Wordt vast leuk. En, spannende extensies op mooie lokaties elders zijn ook nooit weg. Tot eind mei dan maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*