Lizan Freijsen @ Bewaerschole Burgh Haamstede

Met soep van zelfgeplukte berkenboleten, plaatselijk brood en elfenbankjes uit de Elzas.

Op 28 maart opende ‘Evolution’ van Lizan Freijsen in de Bewaerschole te Burgh Haamstede. (tot 16 mei 2010) Het gebouwtje was ooit een kinderdagverblijf en mortuarium. Nu enkele jaren een locatie voor hedendaagse kunst. In 2010 met nieuwe opzet : 3 curatoren en 6 solotentoonstellingen.

bewaerschole.com/#/programma/Lizan_Freijsen

Vlekken in Burgh Haamstede gevonden bij de plaatselijke middenstand, vloerkleden laten tuften bij het Audax Textielmuseum, Tilburg.

advertentie(s)

Het openingswoord door Tom van den Berge, galerie Van den Berge, Goes.

Lizan nodigt uit voor de presentatie van een kunstenaarsbijdrage in nummer 25 van literair tijdschrift Tortuca op 15 mei. Achter Lizan staan curatoren van de Bewaerschole Desiree de Baar en Bianca Runge.

Vlnr. Lizan Freijsen, Leontine Lieffering en Maria Coolen, bestuurslid en kloppend hart van de Bewaerschole.

Nog tot 16 mei.

bewaerschole.com/#/programma/Lizan_Freijsen

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*