Sue is boos pissed

Reclame voor wildplassen tegen vieze stinkauto’s. GTAVTK*

“you know how upset I am at those who idle their vehicles and poison our world. […] That’s when I decided to produce an ‘end idling’ commercial. Luckily I know some very talented people who jumped on board. Here is the result.”

angrysue.ca/?p=24

(* Geen touw aan vast te knopen. Maar dat is usance in de reclamewereld. Of denkt Sue -wellicht terecht – piss=viral & viral is pageviews & met maar genoeg pageviews is De Boodschap Luid en Duidelijk Overbrengen uiteindelijk toch gelukt?? Mensen in Canada: niet in de auto pissen! Dat schaadt het milieu!)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Hebben de makers toch weer het idee dat ze voor de goede zaak bezig zijn, ongeveer zoals hier ten lande SIRE als moralistische uitlaatklep voor zij die werken in een loze branche.

    Persoonlijke zingeving, het blijft toch ingewikkeld allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*