About [Redactie] 9040 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

8 Comments

 1. Stone & Parker in een interview over South Park 200 Mohammed en de Deense cartoonist:

  Something that was ok is now not ok. […] now thats the new normal. […] if everybody just printed the cartoons […] but everybody left him out to dry. (vanaf 3:40)

 2. Southpark doet een CENSORED na bedreiging 2.0:

  “The little-known group RevolutionMuslim.com posted a message on its website earlier this week warning creators Matt Stone and Trey Parker “that what they are doing is stupid and they will probably wind up like Theo Van Gogh for airing this show.”

  The website posted a graphic photo of Van Gogh, a Dutch filmmaker who was killed in 2004 by an Islamic militant over a movie he had made that accused Islam of condoning violence against women. It also posted a link to a news article with details of a mansion in Colorado that Parker and Stone apparently own.

  […]

  “How is that a threat?,” he told Reuters earlier on Wednesday. “Showing a case study right there of what happened to another individual who conducted himself in a very similar manner? It’s just evidence.””

  http://news.yahoo.com/s/nm/20100422/tv_nm/us_southpark_muslims

 3. trieste zaak…
  en dan die voorspelbare politiek correcte reacties op het evenwichtige interview met Westergaard op parool.nl
  “Het is goed dat Westergaard is opgehouden met die onzinnige,beledigende tekeningetjes om mensen te laten lachen ten koste van anderen. Hoe zou jij het vinden als Christus aan het kruis werd afgebeeld, met in zijn hand een bom…”
  Nou, dan zijn we massaal -en helemaal niet georkestreerd-beledigd en gaan dus wereldwijd Ambasades de fik in, mensen en kinderen intimideren en bedreigen en tenslotte “just like Van Gogh” ze de keel doorsnijden als we de kans krijgen…klinkt best logisch als je een laag zelfbeeld heb en daarvan de schuld bij de ander moet zoeken

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*