ICH WEISS WAS DU NICHT SIEHST @ Kunstraum Kreuzberg/Bethanien

Ich weiss was du nicht siehst, een expositie in de Kunstraum Kreuzberg/ Bethanien, Berlin gecurateerd door Capri Berlin en Thore Krietemeyer.

kunstraumkreuzberg.de/

Met in het begin gelijk een muurvullend ‘Diagramm’ van Meike Dölp

In de ruimte daarnaast gelijk mijn lievelingsbeeld, de Stützende Sportlerin van Anna Gollwitzer.

Daarachter een fotomontage van Iréne Hug.

Een montage in de ruimte daarnaast, geprint en geplakt, ‘Haus’ van Andreas Koch.

Schilderijen van Ina Bierstedt.

Een hilarisch, maar niet te fotograferen video van Rabea Eipperle, met danspasjes bij de muziek van ‘Push it’ (oh push it real good…)

Iris Kettner

Een bizar banaal maar eveneens romantisch werk van Philipp Fürhofer, Eisstück, een combinatie van afvoerbuizen, acrylglas en olieverf.

In een hele ruimte een installatie van het Panorama Art Prospect van Gert Bendel. Hij was artist in residence in Worpswede. In dit werk combineert hij originele schilderijen van Modersohn en Overbeck met video’s die hij tijdens zijn verblijf maakte. Detail: voordat de originele werken uit Worpswede mochten komen, moesten diverse aanpassingen gedaan worden. Zo wordt tijdens deze expositie in deze ruimte de luchtvochtigheid gemeten.

Anna Gollwitzer.

De expositie is nog te zien t/m zondag 9 mei.

Zaterdag (8 mei) is de finissage met het poppenspel ‘Life and death of Vincent van Gogh’ van het HELMI-Puppentheater met aansluitend de finissageparty, Discotrash and more van DJ Easybeezy

kunstraumkreuzberg.de/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*