About [Redactie] 8891 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

11 Comments

 1. Heeft geen zin. Gewoon tactisch op pvda, anders kun je wel naar je linkse hobby’s fluiten.

 2. > tactisch op pvda

  Amaai, tactisch stemmen op een beduimeld en conservatief PvdA waar een schitterend groenlinks alternatief voorhanden is? (versoepeling ontslagrecht, ww verkorten, aow aanpakken om maar iets te noemen – kom daar maar om bij de pvda’s.) Ik denk dat een stem op pvda juist een verloren stem is. Meer van hetzelfde maar dan zonder visie of bezieling.

 3. Het spant tussen VVD en PvdA en mocht je een progressief kabinet willen (MET GROENLINKS) kan er niet anders dan op de PvdA gestemd worden.

 4. > kan er niet anders dan op de PvdA gestemd worden.

  Nou… als je het op die manier stelt dan toch liever VVD.

 5. PVV all de way, mensen! Man, de humorslashinspiratie die zo’n stem uitbetaald heb ik liever dan 10 miljoen aan kunstontwikkelingssamenwerking!
  Ik hoop dat we de kant van Reykjavik opgaan en overtreffen en dat ik bij de volgende verkiezingen in 2011 kan kiezen tussen iemand die dieren in de regering wil hebben en iemand die beloofd in de tweede kamer zich af te trekken op een portret van Janpeter bakekendende. Elke keer weer. En meer van dat! Dat iedereen die ook maar een beetje serieus is dit land gaat mijden als een kont met builenpest en aids! IK HEB EEN DROOM!!

 6. Tussenstand: VVD + PvdA gaan gelijk op, PVV 3e partij. Dus maar hopen dat er meer mensen tactisch gestemd hebben want met 11 zetels voor Groenlinks heb je uiteindelijk nog niks.

 7. We waren een a twee zetels verwijderd van een sociaal kabinet. Als VVD zijn plannen wil verwezenlijken dan moeten ze wel voor CDA en PVV kiezen. Weg progressief kabinet. Het moet nog zomer worden maar lijkt inmiddels al winter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*