Adams & E.B.Itso

Vanochtend in de postbus, een nieuw animatie flipboek van Adams & Itso. Een vervolg op de woning die ze stiekem bouwden in het centraal station van Copenhagen. Deze keer zetten ze een huis op wielen en namen het mee.

Handgemaakt, 224 paginas, in een oplage van 500. Om te kopen maakt u met uw PayPal account € 21 over naar emailadres info@a5press.net. Niet vergeten uw eigen naam + adres door te geven en binnen een week ligt het in uw brievenbus.

De fotografie is van Matthias Wermke en Mischa Leinkauf, hier ook niet geheel onbekend.

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*