Tom J. Hughes

From Genesis To Kevin Bacon: The sixty-six degrees of separation (Volume Two)

“An animation concerning the links between the niche movement of prog rock and the more mainstream elements of popular culture. Starting with the progressive rock band Genesis, the film embarks on a journey linking a whole variety of figures from contemporary popular culture (including actor Kevin Bacon) to each other before working its way back to Genesis again. The film can be played on a loop, meaning that the whole process becomes very long and convoluted, echoing the nature of many progressive rock songs.”

Tom-J-Hughes.co.uk

(via FecalFace)

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*