Interview Bas van den Hurk

Het opent zo herkenbaar, dit interview met Bas van den Hurk:

Hoe stel je jezelf voor als er naar je beroep wordt gevraagd?

Tegenwoordig als kunstenaar. […] het oude ‘familiefeestjes-syndroom’, dat mensen vragen wat je doet. Dan zeg je, “ik ben kunstenaar”. De tweede vraag is dan “wat maak je dan?” . Je weet dat het een bijna niet te beantwoorden vraag is. Daarom ga je die eerste vraag uit de weg omdat je weet dat je bij de tweede vraag in moeilijkheden gaat komen. De derde vraag is “of je er van kunt leven” en dan kom je ook in moeilijkheden.”

Helemaal lezen:

lost-painters.nl/estafette-interview-1-bas-van-den-hurk/2010/06/27/

(Overigens: klets maar in uw bookmarks/tussen uw feeds, twitter, facebook etc dit opmerkelijke kunstblog “over verf, schilderen, kunst, het leven en wat dat alles zo leuk maakt”: lost-painters.nl Het bestaat al/pas een maand of drie. Ik kende het nog niet. Geen idee wie of wat overigens. Ik mis een about of ik kijk eroverheen. Of dat is de bedoeling.)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Beste Jeroen Bosch(mag ik aannemen),
    Mijn dank voor het noemen van ons blog als opmerkelijk. Daar doen wij ook ons best voor.
    We zijn inderdaad nog maar een 3 maanden bezig. De bedoeling is niet dat wij zelf ook anoniem blijven, via facebook ben ik makkelijk te achterhalen. ook een about komt nog wel eerdaags. Bedankt voor de post met link naar ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*