Sputniko!

“Fitted with a blood dispensing mechanism and lower-abdomen-stimulating electrodes, the Menstruation Machine is a device which simulates the pain and bleeding of an average 5 day menstruation process of a human (As a female designer I have done my best to simulate my own, at least).”

Bouwde onder andere een ongesteldheidsmachine, een open source penis en zingt liedjes over Googel en Skype.

Sputniko.com

Penis Cybernetique, waking up in the morning, 2009.

“Penis Cybernétique (チンボーグ)draws inspiration from Open Prosthetics, a movement to make designs of prosthetics (which are currently mostly commercial and expensive) accessible and open source.” … “How will the amateur culture manifest in the design of bodies, will we begin to see prosthetics designed for extremely personal uses, for comfort, obsession, crime, sleaze, curiosity and pleasure?”

Skype Song, 2009.

The Google Song, 2008.

Sputniko.com

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*