AT&T Rethink Possible

“The artists Christo and Jeanne-Claude have no direct or indirect affiliation or involvement with AT&T.”

Curieus zinnetje aan het eind van bovenstaande commercial. AT&T doet waar het zin in heeft en achteraf blijkt er dan iemand niet zo van gediend te zijn.

(via No New Enemies)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*