About [Redactie] 8946 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Kunsthal Kade staat ertussen (no 6) – ik zou er niet zijn opgekomen om dat te nomineren. Rondom station Amersfoort is alles smakeloos plat, maar dat nou net niet. Achmea gebouw Leiden (no 5) vind ik een vorbeeld van een van de meest opmerkelijke staaltjes nieuwe architectuur. Lelijk zijn de dompers van de jaren 70, 80. Nondescripte verveloze betonkantoorkolossen – maar klaarblijkelijk is alleen vers gebouwd onroerend goed aangemeld?

  2. Wat de NRC niet wereldkundig wil maken is dat de stemprocedure gemakkelijk te manipuleren is. Zo kan men onbeperkt stemmen en is de site al een keer gekraakt, toen stond er op de site dat de pol al vanaf het begin gemakkelijk te manipuleren was. Het is jammer dat bijvoorbeeld de Volkskrant de pol wel heeft genoemd afgelopen woensdag (en dus een soort van serieus heeft genomen) terwijl de uitslag totaal niet representatief is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*