Groen Zaandam

Groen Zaandam

Dat hakt er wel even in wanneer je op een doordeweekse dag station Zaandam binnenrijdt. Als een Pokemon on speed wordt daar het centrum volgebouwd met groenbouw geïnspireerd op de houten Zaanse huizen van vroeger. Hier en daar online al wel wat foto’s gezien maar welk een aangename verrassing om in het echt tegen te komen en doorheen te mogen lopen. De adrenaline spat ervan af, dit had zo in Japan kunnen staan, waanzinnig goed! Absolute hoogtepunt is natuurlijk het nieuwe Inntel hotel van Wilfried van Winden/ WAM Archictecten. En nu maar wachten op de groene smurfen.

Wam-architecten.nl

Groen Zaandam

Nieuwbouw versus nieuwbouw.

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

In de smaak vroeger.

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Inclusief het mooiste terras van Nederland.

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Groen Zaandam

Nog volop in aanbouw maar nu al een van de hoogtepunten van het jaar. Vanuit Amsterdam Centraal slechts 12 minuten met de trein.

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. ok, smaken verschillen. ik heb het vandaag voor het eerst gezien, maar ik vind het echt niet mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*