Bas Zoontjens

Hidden Sound System, Oil on Panel, 50 x 40 cm, 2010.

Artnews.org/baszoontjens

Miniworld, Oil on Canvas, 80 x 100 cm, 2009.

Booth, acrylic&oil on Panel, 40×35 cm, 2009.

Spacehead, Acrylic & Oil on panel, 40×30 cm, 2008

Carcass, Acrylic & Oil on canvas, 2008

Artnews.org/baszoontjens

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*