Kraakmuseum

Kraakmuseum

Op de valreep (alleen afgelopen weekend open), het Kraakmuseum aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Ter gelegenheid van de nieuwe anti-kraakwet wordt 40 jaar aan kraak-geschiedenis zichtbaar gemaakt middels een mooie collectie grafiek uit de archieven van Het Staatsarchief. Het laatste legale kraakpand van Nederland is nog steeds gekraakt, binnenkort misschien meer activiteiten aldaar?

WdW74.wordpress.com

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

Kraakmuseum

WdW74.wordpress.com

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*