About Niels Post 3654 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. *diepe, diepe zucht* Ik word zo langzamerhand wel erg moe van die heldenverering van Banksy. Altijd leuk om The Simpsons te zien, daar niet van, maar ik heb wel betere ‘couch gags’ gezien.
    Snel weer een paar nieuwe posts en dit vergeten… Rotterdamsche kunstenaars creeert!!

  2. Banksy heeft niks meer om tegen aan te schoppen, hij zit overal al zelf in. Bizarre oneindige lus

    Banksy ate himself

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*