About [Redactie] 8948 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Wat een verhaal, knulligheid meets dood en verderf, met subsidie van het Filmfonds binnenkort in de bioscoop? Doet denken aan de onbeholpen stuntelaar Dennis P en zijn diamantroof van 20 miljoen. Laatst ook op de televee met een mooie film.

  2. LOL, 125.000 euro, hoe voorspelbaar:

    (Drie maal gelezen, ik verwacht ergens een grap, hoax of andere aandachttrekkerij, maar het lijkt toch echt zo te zijn)

    “Barbara Visser wint Mediafondsprijs Documentaire 2010 tijdens IDFA

    C.K. gaat over een boekhouder van een groot kunstenfonds die met zijn complete gezin plotseling van de aardbodem is verdwenen, en met hem miljoenen euro’s publiek geld. De verbijsterde achterblijvers doen hun uiterste best om zijn geheime levens te reconstrueren, waarbij de feiten, interpretatie en speculatie van iedereen afzonderlijk, een sterk wisselend beeld van C.K. en zijn daad opleveren. ”

    http://www.idfa.nl/shared/pages/ezine.aspx?ID=d8f843fb-d91c-44fb-898d-d1e67e0ff9a2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*