About [Redactie] 8944 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

9 Comments

 1. Volkskrant neemt slechts het persbericht van Stichting Kunstweek over. Waarom ze dat doen? Dat weet ik ook niet. Sam Drukker…..??
  Stichting Kunstweek heeft meer verstand van marketing dan van wat er echt toe doet in de kunst van nu. Maar ja, dat is ook een kwaliteit.

 2. Zelf meer een fan van Kunstwerk van het Jaar, omdat dat ook incidentele genialiteit beloont en Kunstenaars in staat stelt om eerst een jaar lang niks te doen of bagger te maken.

  Maar goed, ik verwacht die lijstjes over iets meer dan een maand.

 3. Negeren, gaat helemaal nergens over. Het voelt allemaal meer als reclame voor kunstweek zelf dan als reclame voor de kunst/kunstenaars. De lijstjes zijn steevast elk jaar weer even ridicuul. Maar de koeranten nemen maar wat graag persberichten over (not to self: persberichten wrochten, opsturen, nabellen!) Wel super voor Sam Drukker – 10.000 piek, gefeliciteerd!

  Lijstjestijd altijd leuk. Fijn ook om hoogtepunten te noemen. Om om daar een verkiezing aan vast te knopen… Liever een partijdige vakjury.

  Krijn de Koning, hmm, goede kunstenaar, werk in de kerk nog niet gezien. Maar lijstjes glorieren met eerst een longlist Jacko. Runners up?

 4. Het zegt genoeg als je meedoen wilt doen aan zoiets als “Beste van het jaar”, als je het daarvoor doet, dan zegt dat heel wat over je kunstenaarszijn.
  Misschien volgend jaar het persbericht van hun negeren trendbeheer.

 5. Let wel, het gaat wel om de kunstenaar van 2011! Dus wie volgend jaar de sterren van de hemel gaat kunsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*