About [Redactie] 8975 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Dubbelblind – ook dat nog.

    En de ene helft wordt geconfronteerd met ECHTE kunst, de andere helft met placebo.

    Content vs zerocontent.

    Ze mogen testen of mensen gezonder worden van mijn 83% origineel, 17% kopie dan van mijn 82% origineel 18% kopie.

  2. Mooi concept! Een probleem is dat het instituut niet geregistreerd staat op het contactadres. Daarnaast vraag ik me af wat de daadwerkelijke intentie is van deze grap, van het resultaat kun je een mooie presentatie maken maar ik ben bang dat een publieke presentatie ook populistische ideeën aanwakkert. Dit, juist op het moment dat allerlei ongeschoolde half-autisten een deel van de macht in handen hebben. Ik verwacht niet dat het grote publiek een verschil ziet tussen een placebo en een minder bekend werk van Marcel Duchamp, of sommige werken uit de minimalistische/abstract expressionistische stromingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*