About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Erg dik werk, ziet er wel krap uit.
    Ga zeker kijkeh,
    Piratengroeten, Henk en Ingrid

  2. Minimaal tien keer gepasseerd in totale dronkenschap op de tweede kerstman-nacht. Iedere ronde nieuws ontdekt. 2011 ga ik overdag over de drempel, nuchter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*