Het kán in Almere

Anouk Noortman
Winnaar in het thema DE BUITENKANT met het ontwerp “De vrolijke taart

De partij van plucheklevende buspissende azijnzeikende dronken ontuchtplegers over de bouw van het klokhuis in Almere:

“[…] wat wij hier echter zien is dat die toch wel subsidieverslaafde NPS met het geld van de Nederlandse burger de klimaathysterie in de hoofdjes van die kinderen probeert te stampen.”

Wij vinden dat toch wel hersenspoeling. Een beetje het linkse gedachtengoed dat er in gestampt wordt. Wij twijfelen er dan ook niet aan, aangezien de NPS er de initiatiefnemer van is, dat het Klokhuis ook gebruikt zal worden om de multiculturele geloofsbelijdenis aan zesjarigen te prediken. Nou goed, en dat eigenlijk allemaal over de rug van onze Almeerse kinderen. Als je al een huis neer wilt zetten dat educatief moet worden, leer ze dan eigenlijk een beetje wat de Islam voor invloed op onze samenleving heeft (…) Het is dezelfde omroep als die Kinderen voor Kinderen liedjes laat zingen waarin zevenentwintig keer Allah Akbar voorkomt!””

hetklokhuisbouwt.nps.nl

Lees:

adriduivesteijn.pvda.nl/nieuws/nieuws/2010/Klokhuis.html

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Dus de pvv dame ziet liever een vrolijk educatief anti-islamitisch taarthuis voor kinderen dan een duurzame variant.. en dit is natuurlijk de schuld van kinderen voor kinderen..

  2. every night before I go to bed I pray, that i could make something this cool- the sun is smiling, and the green grass, and those squiggly things on the castle- awsome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*