About [Redactie] 9073 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

11 Comments

 1. “Lidmaatschap van de NSB was wel mogelijk” Lol ja die zit. Kende ik nog niet, deze kwootenparade van ueberkabaretier Bosma, het Geleerde Hoofd van de Partij voor Buspissende Azijnzeikers.

 2. Meneer Bosma positineert zich als de intellectueel binnen de PVV en probeerd zichzelf wat kleur te geven. Eerst een jaar lang kunstenaars zwartmaken en nu meneer aan de macht is draaien en zeggen dat ze het toch niet zo bedoelen. Wat een hypocrisie en dubbele moraal. Enge man…

 3. Om het cirkeltje rond te maken, Bosma (‘Hitler was een socialist’) in het begrotingsdebat van OC&W voor 2009: “Het wordt wel tijd om de balans op te maken over kunstsubsidies, die al 65 jaar bestaan. Die hebben wij te danken aan een linkse politieke partij, een socialistische organisatie, namelijk de NSB. [..] Laat Mussert alsnog het rambam krijgen.”

 4. Er staat hier nog nergens vermeld dat Bosma de Jon Favreau voor Wilders is, Ook niet geheel onbelangrijk. Een goede CV heeft hij zeker (verifieer dit even):

  “Bosma studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en sociologie aan de New School for Social Research te New York. Van 1981 tot 2003 vervulde hij diverse journalistieke functies, onder andere bij CNN, RTL, het NOS Journaal en de Wereldomroep, waarvan de laatste jaren in een leidinggevende functie.”

  En vergeet de NRC niet.

 5. alleen kan Bosma niet zo goed met cijfertjes overweg zo blijkt…
  Van zijn cijfermatige onderbouwing blijkt nl. helemaal niets van te kloppen.

 6. “Kunst wordt voor 99,99 procent niet gesubsidieerd”
  Dit in dezelfde alinea waar Bosma aan het jammeren is over bronvermeldingen en onjuistheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*