Leadership Dating

“World class leaders in their fields all have their common needs for human companionship met by wives, husbands, lovers, courtesans; We created a service that fulfills their post human requirements. “

Omdat het vandaag Valentijnsdag is en dictators het met de dag moeilijker hebben: Happy Famous Artists lanceren de Leadership Datingsite World Dictators Unite. Als een soort linkedIn voor volwassenen, een InYourFacebook.

worlddictatorsunite.com

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*