Rufus Ketting

“I made a piece about a certain Gaston (or, as we call him in Holland ‘Guust Flater’) episode.

[…]In one episode it is because of a redecoration of the main office Guust had done over the weekend. When De Mesmaeker is (once again) ready to sign, he’s too distracted about the mural Guust had done and he once again takes an anxious hike without leaving his highly anticipated signature. I guess, the whole idea of a mural making a business deal not happen appealed to me.

[…]and here’s my version:”

De contracten, 2011.

Misschien wel het kunstwerk van het jaar. Nog t/m 12 maart aanstaande te zien bij Frank Taal.

Humobisten.com/2011/de-contracten-2011/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*