Mike Jittlov

Tita Tovenaar meets ADHD, stop-motion juweeltje van Mike Jitlov. Eind jaren tachtig omgetoverd tot volwaardige bioscoopfilm (in tien delen op YouTube).

Op zijn site een hoop te zien en te koop waaronder een belastingformulier uit 1913 (“Yet another scroll-o-riffic web-rant”), de Mickey Mouse satelliet, de officiële The Wizard of Speed and Time filmposter en ondertstaande Star Wars tekening van voor Star Wars.

Wizworld.com

“Jittlov’s Original 1974 Drawing for Star Wars’. Unique STAR WARS Memorabilia that Pre-Dates STAR WARS! Soon for Sale to a Reasonably Wealthy Art Collector!”

(via Wherever You Go, There You Are)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*