About [Redactie] 9058 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

 1. Of zoals de net niet assistent rondtwittert:

  一小时前来了一批警察出示搜查令,来到艾未未工作室草场地发棵258号,带走了8个工作人员至北京朝阳区南皋派出所问话:徐烨,钱飞飞,董姐,小伟,小谢,邢锐,蒋立,小胖侄子。路青一人与警方在家,现在工作室前后门均有警察,无法进出。艾未未在北京机场已被扣押3小时,无法联系。(未未助手)

  Google autotranslate:

  Een uur om te komen tot een aantal van de politie aanwezig is een huiszoekingsbevel, ging naar Ai Studio weiland tot en met 258 bomen, stuur nam acht personeelsleden aan de Beijing Chaoyang District politiebureau voor verhoor Nangao: Ye Xu, Qian Feifei, Zuster Dong, Xiao Wei, een kleine Xie, Xing Rui, Jiang, mollige neefje. Green Road een thuis met de politie, de politie hebben nu een atelier en achterportier, kan geen toegang. Ai Weiwei is aangehouden op de luchthaven van Peking 3 uur, geen contact. (Niet niet assistent)

  http://twitter.com/#!/AIWW

  “Liu van het oorspronkelijke bericht van de nacht twee punten is 1, zet uit, hem te arresteren, omdat huur 2, geen plek om te wonen. 2011 in Peking niet blij met buitenlandse rekeninghouders een advocaat.”

  “Liu Xiaoyuan: een schriftelijke aanmaning naar de kaart, probleemloze” (LOL)

  “011 op 3 april Ai door de douane op Beijing Capital Airport door twee grens kunnen, indien de controle, de Ai @ aiww en assistent van elkaar gescheiden door twee medewerkers van de grens naar een andere locatie, Ai Weiwei de telefoon is uitgeschakeld, hebben contact verloren 50 minuten is onbekend dan ieders aandacht. (Opmerking: De assistent haar push)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*