Allison Schulnik

Long Hair Hobo #2, oil on canvas, 84″x 68″, 2008.

Allisonschulnik.com

Klaus #2, oil on canvas, 60″ x 72″, 2009.

Girl with Animal, oil on canvas, 84″x 68″, 2008.

advertentie(s)

Flexing, oil on canvas, 68″x 84″, 2006.

Allisonschulnik.com

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*