Linda Farrow

Linda Farrow met Walter Van Beirendonck.

Voor al uw nieuwe zonnebrillen.

Lindafarrow.co.uk

Linda Farrow met Bernhard Willhelm.

Linda Farrow met KTZ

Linda Farrow met Jeremy Scott.

Lindafarrow.co.uk

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. hahaha – die eerste, dan loop je dus na een dagje zon gewoon met de ‘W’ van Walter op je hoofd gebrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*