About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. Werk van Esther is tot 15 mei ook nog te zien in in het Stedelijk Museum Den Bosch als onderdeel van een expositie over ‘nieuwe’ abstractie.
    Daar ook een ruimtelijke installatie als in Venlo. Doet een beetje denken aan de ‘high finish’ van iemand als John McCracken.
    Maar dan anders…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*