Gerhard Mayer

Holzschlichten, 7200 woodsticks, 2000.

Gerhard-mayer.com

(via Triangulation)

Wandzeichnung #27, “LHC”, Ink on wall, Neues Museum, Staatliches Museum für Kunst und Design, Nürnberg, 2010.

advertentie(s)

#7, Cut out of adhesive backed vinyl on wall, 2004.

Stuckleiste #2, extended steel wire, plaster, 1900 cm, ∅ 3 cm, Kunsthaus Nürnberg, 1999.

Gerhard-mayer.com

Niels Post
About Niels Post 3449 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*