Presales For The Love Of Money

Trendbeheer presenteert tijdens Art Amsterdam de verkoopshow For The Love of Money. Tijdens een vijf dagen durende tentoonstellingperformance worden alle rode verkoopstickers op de beurs vastgelegd en gedupliceerd.

‘Elke’ verkoop elders op een galerie op de beurs wordt gefotografeerd, geprint, ingelijst en opgehangen. Er groeit een raster van stickers. Meta-minimalisme: naar zichzelf verwijzende artistieke commercie. Hirst meets Toroni. Het hart van de beurs veruiterlijkt.

Presales
Vooraf bieden we een verkoopstickerfotowerk uit de serie For The Love of Money voor 100 euro. Inc BTW, ingelijst in doos.

Op de beurs kost een stickerfotowerk uit de serie For The Love of Money 150 euro. (Indien dan niet volledig uitverkocht.)

De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Trendbeheer. Met het ontstane fonds wordt groot technisch onderhoud gepleegd en afhankelijk van de opbrengst worden er nieuwe projecten gelanceerd.

Intekening gaat op inschrijving. Elk werk wordt uniek – er wordt er maar 1 van gemaakt en verkocht. (Daarnaast wordt de hele serie als 1 apart kunstwerk beschouwd, alle 180 [of zoveel als er tijdens de beursdagen gemaakt worden] in een koop en 1 AP.)

Reserveer/bestel nu: info@trendbeheer.com

(Presales tot en met zondag 8 mei, daarna reguliere prijs.)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*