Daan Samson verwelkomt Frits Bolkestein

Weet u het nog? Publiekslieveling Daan Samson brengt een tabloid uit. Bevriende cultuurprominenten worden in het eeuwig hippe Witte de Withkwartier onthaald.

Na de uitgave met daarin Ad Visser ontvangt de diva nu een gast die vele malen intelligenter is dan zijn eigen kunstprojecten. Staatsman Frits Bolkestein komt op visite. Er ligt een dag in het verschiet vól presentjes, contemporaine kunst, geroosterde coquilles en Downsyndroom-kunstenaars.

De gratis tabloid ‘Samson en de With’ is na de Pinksterdagen in een oplage van 8.000 stuks in de Randstad verkrijgbaar. Voor de bezoekers van Trendbeheer.com staat hier een online sneakpreview in PDF-formaat:

daansamson.nl/samsonendewith2.pdf (3,5 MB)

Opnieuw met foto’s van Daan Samsons ‘signature photographer’ Jeronimus van Pelt

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

5 Comments

  1. Heer $am$on,

    Wat een weelde en grandeur!!!
    En hoe attent daarbij uw groot cultureel hart zo open met ons te willen delen, “waar betaalt u dat allemaal van…?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*