Botlek aan de Schie

Botlek aan de Schie

Rubik

“it’s supposed to be a rubik’s cube. i think i messed up that part a bit, it should have been more obvious, maybe i’ll go back and adjust some bits.”

Gespot tijdens een fietstochtje van Den Haag naar Rotterdam.

Flickr.com/photos/botlek/

Niels Post
About Niels Post 3465 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*