Steve Lambert, Capitalism Works For Me

Potentiële mediakneiter van Steve Lambert, een door Amerika reizend verkiezingsbord waar gestemd kan worden op de stelling Capitalism Works For Me, true or false. De financiering is nog niet helemaal rond en daarom loopt er een Kickstarter campagne. Er kan vanaf $1 gedoneerd worden. Voor slechts $ 65 (€ 41,63!) ligt het nog te maken boek in uw brievenbus en krijgt u een bedanktelefoontje van Steves ouders.

Kickstarter.com/projects/slambert/make-capitalism-work-for-me

(via HFA)

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*