Ellen Lake, Trina’s Collections

“This short documentary celebrates San Francisco resident Trina Robbins (writer/producer of Go Girl! Comics) and her eclectic collections: girl action figures, super heroines, vintage aprons, rubber bath tub toys, saints, tikis, hawaiiana, and more.”

Een juweeltje uit Ellen Lakes serie korte documentaires over mensen die dingen verzamelen (zo verzamelt Ian Golder onder andere zand en maakten de gebroeders Samir & Nabil Kishek de grootste rubber elastieken bal ter wereld). Wellicht zag u Trina’s Collection reeds op een VHS Festival bij u in de buurt maar kijk vooral nog een keer want nog steeds heel erg goed.

Ellenlake.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*