The Legendary Guitar Amp Tapes

Stapelen maar: de collated tracks als mega-monster mash (Link)

Moderner wordt er niet gemaakt: de ergens in de jaren zestig in The Boston Tea Party opgenomen grafherrie van de Velvet Underground, simpelweg door een microfoon in de gitaarversterker van de heer Reed te pluggen.

De volledige bootlegs koopt u hier*:
knowyourconjurer.blogspot.com/2011/07/velvet-underground-legendary-guitar-amp.html

(*Incluis 34:25 minuten Heroïn/Sister Ray zoals je die nog nooit gehoord hebt!)

advertentie(s)
About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*