About [Redactie] 9064 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Staatssecretaris Halbe Zijlstra van OCW stelt in antwoord op kamervragen van SP’er Van Dijk over ontzamelen en het Wereldmuseum:
    Ik ga ervan uit dat gemeenten, provincies en rijksoverheidsorganen de musea die hun collecties beheren in staat stellen die codes na te leven en zelf die codes als kader hanteren bij het verlenen van volmachten om voorwerpen af te stoten.

    Deze woorden van Zijlstra kunnen begrepen worden als een afwijzing op het handelen van gemeente Gouda en museumgoudA bij de verkoop van The Schoolboys. Ook relevant in verband met de kamervragen van PvdA-woordvoerder Cultuur Jetta Klijnsma over gemeente Gouda

    Lees verder voor het dossier museumgoudA/ The Schoolboys:
    http://georgeknightlang.wordpress.com/tag/museumgouda/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*