Grenswerk Legokerk

Abondantus gigantus, festivalterrein Grenswerk, Enschede.

Kunst of reclame in de openbare ruimte. Wie het weet mag het zeggen. Het valt in ieder geval onder het ‘groot is goed en veel is lekker’ wat het publiek doorgaans leuk vindt. Daar sta je dan met je Lego Duplo megablokken.

De “Abondantus Gigantus” is een project van Architect Michiel de Wit en kunstenaar Filip Jonker, onder de naam Loos-tijdelijke monumenten.

Volg de bouw op: loosfm.wordpress.com

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*