About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

23 Comments

 1. ziet er aardig opgeruimd uit naar mijn mening. mtsrts, vast jaloers dat we minder benieuwd zijn naar jou soort gs-kantoortje, snotneus.

 2. aardig opgeruimd??? het enige stijlvolle atelier dat ik ooit gezien heb was van Anouk uit Gooische Vrouwen

 3. anouk uit gooische vrouwen? geen idee waar je het over hebt. volgens mij zit je op het verkeerde blog te typen..

 4. die kennen jullie niet hè? laat maar weer eens zien hoe narrow minded de kunstscene in nl eigenlijk is. meer hoef ik niet te zeggen lijkt me zo

 5. dat dacht ik wel ja! en als ik al die onwelriekende ateliertjes hier voorbij zie komen dan denk ik: de sector kan beter dan dit

 6. Ik zou wel eens wat meer willen weten over die Anouk met haar stofvrije broeinestje

 7. dat kan ik me voorstellen. typisch gevalletje van ‘zo kan het dus ook’ namelijk

 8. Eh, wie legt mtsrts uit dat Gooise vrouwen een TV-programma is en het atelier van Anouk aldaar niet echt realistisch is? Heb je de lijst van Andre Smits al eens bekeken, dan blijkt dat het atelier van Joncquil nog best netjes opgeruimd is.

 9. wat krijgen we nou weer voor elitaire reflex hier op trendbeheer? niemand hoeft mij iets uit te leggen!! ik heb Anouk net nog gesproken en ze is erg content met mijn bijdrage alhier

 10. Linkloos en anoniem, rancuneus en misgunnend; de ware reaguurder ten voeten uit! Blijkbaar meer en meer uitgekeken op het futloze, burgerlijke en zichzelf tot in de dood herhalende Geenstijl komen ze meer en meer hun heil zoeken bij Trendbeheer, waar zelfs de meest getergde (kunst-)ziel nog zijn anonieme gram kan halen. Heerlijk, die digitale vrijheid van meningsaanfluiting!

 11. Hee hetzelfde Nespresso apparaat als op mijn atelier. Zullen we weer eens atelierboek doen? mooi werk Joncquil!

 12. Ok nu word ik echt boos.
  Ik geef goddoeme opbouwende kritiek en nog wordt er lacherig gedaan.

  Normaal doen NU!

 13. hahaha, mafkees!
  Deze Anouk ruimt altijd voor vertrek netjes haar bureau op.

  En Joncquil, ik kom snel langs

 14. Wonderful work space! It’s not about how a studio should look, but about what comes out of it. It is the womb in which art grows, shall we say? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*